Головна » 2016 » Вересень » 2 » Нас кличе дзвоник до шкільної ниви
00:30
Нас кличе дзвоник до шкільної ниви

Нас кличе дзвоник до шкільної ниви

 

Нас кличе дзвоник до шкільної ниви,
Прислухайтесь,який у нього спів!

Сьогодні діти незалежної Вкраїни
 Сідають всі за парти.
Вже дзвоник продзвенів.

     1 - го  вересня 2016 року в Ключарківській ЗОШ І – ІІ ступенів  відбулося свято Першого дзвоника .Цей день завжди  особливо урочистий і хвилюючий, адже  з нього  починається незвіданий,  цікавий,  водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного  життя. Гарний настрій, веселі посмішки і тепла атмосфера родинного свята панували на подвір’ї школи. 

     Свято першого дзвоника у Ключарківській ЗОШ  пройшло урочисто, було багато побажань школярам від  директора  Крайчика І. В.,  завуча школи Скиби А, Л,, вітала учнів перша вчителька 1 – А класу Павлик Р. Й. Особливі слова вітань прозвучали для першокласників.Пісню про  рідний край подарувала присутнім Свида Вікторія, а ансамбль  «Дзвіночок» презентував присутнім свій танець «Рушничок». Маленькі першокласники теж продемонстрували свої таланти,вони розказували  вірші . Не обійшлося і без казкових героїв, Незнайко і Знайко ласкаво запросили першачків  до Країни Знань.

     Урочистості з нагоди святкування початку нового навчального року закінчились веселим закличним дзвоником ,який покликав всіх учнів на перший урок, присвячений 25 – ій річниці Незалежності України.

 

 

 

 

Переглядів: 479 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: