Головна » 2017 » Листопад » 27 » ПЕКУЧИЙ БІЛЬ МОГО НАРОДУ
20:25
ПЕКУЧИЙ БІЛЬ МОГО НАРОДУ

Пекучий біль мого народу

   Наш обов'язок розказувати про те, що сталося в Україні у 1932-1933-х роках. Голодомор в Україні замовчували роками. Зараз ми з вами мусимо розповідати правду про історію нашого народу, щоб світ знав про Геноцид проти українців.

   Вже вкотре наша школа вшановує пам'ять жертв Голодомору-Геноциду в Україні у 1932-1933 роках.

   Учні 7-го класу зачитали свідчення очевидців про події ,які відбулися у той час . Педагог-організатор Стеблак Н.І. доповнила розповідь учнів, також був переглянутий фільм про події жертв Геноциду.

   Запаленою свічкою, та хвилиною мовчання, учні віддалли загиблим свою пошану. За один рік, з 1932 по 1933 рік, близько 10 мільйонів українців загинули голодною смертю від штучно створеного Голодомору - Геноциду, який був направлений проти українського селянства. Саме селяни були головними носіями української мови та нації. Голодомор знищив мільйони, та не зміг зламати Український дух та волю.

   Не дай Боже, нікому пізнати того страхіття, коли мучить голод. Тоді перестаєш думати, перестаєш вірити і сподіватися; перетворюєшся на голодного звіра з однією-єдиною мрією - поїсти. І щоб таке ніколи більше не повторювалося, нам слід про все знати і все пам'ятати.

 

Переглядів: 400 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: