Головна » 2017 » Травень » 25 » Прощання з Буквариком
00:04
Прощання з Буквариком

Прощання з Буквариком

     12 травня Ключарківській ЗОШ І-ІІ ступенів  відбулось свято «Прощання з Буквариком», яке підготували і  провели вчителі 1-А класу Павлик Р.Й.,  1-Б класу – Габовда Т.М., та вчитель музики Лендєл С.І. Буквар -  перша книга, з якої розпочинаються навчальні грамоти. Саме з Букваря починається цікавий і захоплюючий шлях у світ знань.

     З нагоди урочистості, у святково прибраній залі, зібралися батьки, вчителі та учні школи. З яким же нетерпінням первачки чекали цієї події! Так старанно готувались, вивчали пісні та вірші, готували неймовірні номери. Учні всім присутнім  продемонстрували чому вони навчилися протягом  свого першого шкільного року. Кожна дитина з радістю і гордістю говорить про значення рідної мови в житті людини. Святкова програма здивувала гостей номерами різних казкових героїв, у виконанні учнів 5-го класу.

     Маленькі артисти були дуже задоволені своїми виступами. В оченятах  світилася радість та захоплення. А в очах батьків виділися сльози. Адже, здається,  зовсім недавно їх дітлахи вперше вступили на поріг  рідної школи, вперше відкрили Букварик, прочитали перше слово…

      Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. Це лише перший крок, а попереду ще десять років… Першокласникам  були вручені  медалі «Школярик», а кращим учням ще й невеличкі подарунки від Букварика.

 

Переглядів: 381 | Додав: iesika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: