Головна » 2017 » Червень » 7 » Прощавай, рідна школо!
23:42
Прощавай, рідна школо!

Прощавай, рідна школо!

      У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

     Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас. Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Три місяці свободи від строгого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних.  Хтось відправиться подорожувати, хтось проведе літо на дачі або в селі, а хтось залишиться в місті, але все одно вільним, як травневий вітер. Можна займатися улюбленими справами, не думаючи про час.

     Але для деяких закінчення шкільного року пов'язано не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями … Для тих, хто цього року закінчує школу, останній дзвоник є відліком початку найбільшої зміни в житті. Вони начебто і не зовсім дорослі ще, але вже й не діти. Попереду ще море тривоги у вигляді випускних та вступних іспитів. Випускники більше не стоятимуть біля дошки, не бігатимуть і не сперечатимуться на галасливих перервах. Останній дзвоник у школі – це водночас і перший дзвоник дорослого життя для кожного випускника.

    Дорогі наші випускники! У вас сьогодні урочиста подія. Саме сьогодні останній дзвінок сповістить вам, що ваше дитинство скінчилося і починається доросле життя. Нехай буде багато щастя, кохання, посмішок, радощів. І зовсім трішки сліз, розчарувань. Нехай кожен з вас знайде себе у хорошій і потрібній справі, щоб можна було безбоязно дивитися у майбутнє.

                 Тож щасливої долі і щастя доволі, дорогі випускники!!!

 

Переглядів: 367 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: