Головна » 2018 » Квітень » 16 » Тиждень біології та хімії
11:41
Тиждень біології та хімії

Тиждень біології та хімії

    Вже традиційною формою позакласної роботи в школі стали предметні тижні. З 26 березня -30 березня 2018 року в школі проходив тиждень біології та хімії під девізом «Бережи природу для людського роду». Було проведено конкурс малюнків і плакатів на тему «Людина – частина природи». Найкращий плакат на виставці був учениці 8- го класу Васько Софії «Внутрішня кухня людини», а кращий малюнок - «Очі весни», учня 5- го класу Кулика В.

    Для учнів 5-го класу була проведена виховна година «Легенди про весняні квіти». Найкращі легенди розказали Яворський Максим про гіацинти та Геревич Валерія про ряст.

    Для учнів 6 – х класів вчитель Ференці М.І. провела конкурс « Знавці грибів», в якому учні змагалися у знанні їстивних та отруйних грибів. Переможцями стали учень 6-А класу Добош Роман та учениця 6-Б класу Величко Валерія.

    Найкращу презентацію про «Кімнатні квіти» підготувала учениця 7–го Лендяк Юлія.

     У конкурсі зоовікторина «У світі птахів» здобула перемогу

Алмашій Анастасія.

    Учні 8-9 класів презентували «Бережи здоров’я змолоду» , «Наркоманія – результат завжди смерть». Переможцями стали учні 8-го класу Олексієнко Вікторія та Бадзьо Олександра. У грі «Умій сказати «Ні» та вікторині «Хімія на кухні» брали участь учні 9-го класу, які весело та продуктивно провели час, доповнивши свої знання новими відомостями .

     Закінчився тиждень біології та хімії нагородженням сертифікатами учасників Всеукраїнського конкурсу «Колосок». «Подяка» була вручена класному керівнику 2-А класу Павлик Р.Й. за 7 золотих сертифікатів її учнів. Усна подяка висловлена класному керівнику 9 класу Решко Л.О. за 11 срібних сертифікатів.

Переглядів: 323 | Додав: iesika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: