Головна » 2017 » Листопад » 20 » Тиждень Інформатики
22:02
Тиждень Інформатики

                          Тиждень Інформатики

       Тиждень інформатики в Ключарківській ЗОШ І-ІІ ст. проходив з 13.11.2017 по 18.11.2017 згідно затвердженого плану.

Заходи були спрямовані на:

• розвиток творчої фантазії;

• логічного мислення;

• вміння орієнтуватися в інформаційному просторі;

• формування обов'язковості, відповідальності, креативності. 13 листопада відбулася святкова лінійка, на якій учні школи були ознайомлені з графіком проведення всіх конкурсів.

       У перший день була  проведена інтелектуальна  гра:

- «Подорож до Комп’ютерленду» серед учнів 4 класу, де перемогу отримала команда «Розумні ноутбуки» капітан Пижиков Тарас;

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 -  у вівторок  серед учнів 6-Б класу вібувся конкурс «Комп’ютерні знавці», перемогу здобула команда  «Хакери» під керівництвом Величко Валерії;

    - з учнями 9 класу було проведено урок-бесіду на тему «Інтернет Безпека серед молоді», а також проведено тестування на інтернет залежність за методом Кімберлі Янг, під час якого з’ясувалось, що серед даних учнів залежних від Інтернету немає.

      Наступний день тижня, був також насиченим. Учні 5 класу змогли спробувати себе в ролі комп’ютерних друкарів – проводився конкурс на кращого друкаря школи, в якому перемогу здобув Зан Павло.

     Окрім конкурсу друкарів в цей день також було проведено «Конкурс  знавців маніпулятора-миші» серед учнів 2 класів, де діти показали гарний результат і за кількістю балів перемогли: Бубряк Артем (2-А), та Ковбаско Ангеліна (2-Б клас).

     Четвер був присвячений учням 7 класу. Протягом дня проведено інтелектуальну гру: «Золотий диск», перемогу здобула команда під керівництвом Лендяк Юлії.             

     В останній день тижня було організовано перегляд навчальних мультфільмів з інформатики з серії «Чомучки» для учнів початкової та середньої школи.

     Загалом в проведенні тижня інформатики участь взяли майже всі учні школи. Активних учасників та переможців  конкурсів нагороджено грамотами та подяками на загальношкільній лінійці. 

 

 

Переглядів: 740 | Додав: iesika | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: