Головна » 2017 » Березень » 22 » Тиждень початкової школи
00:26
Тиждень початкової школи

Тиждень початкової школи

      Відповідно до річного плану школи  з 13 березня по 17 березня 2017 року в школі проходив тиждень початкових класів. Розпочався тиждень організаційною лінійкою,  на якій учні ознайомились з планом  проведення тижня та були налаштовані на творчий підхід до отриманих завдань та активну участь у всіх запланованих заходах. На протязі тижня школярі подорожували за такими напрямками:

Понеділок – День довкілля,

 Вівторок – День здоровя і спорту,

Середа – день Математики,

Четвер -  День рідної мови,

П’ятниця – День моєї країни.

Учні початкових класів приміряли  активну участь у конкурсі малюнків і плакатів «Світ очима дітей». Були представлені кращі роботи учнів початкової школи.Надовго запам’ятались першокласникам спортивні змагання  «Веселі старти», які провела Габовда Т.М. 

      Дуже цікавими та пізнавальними були математичні змагання. Вчителька 3-го класу Олексик Л.Г., підготувала та провела  «Метематичний КВК». А  Микуланинець Н.О., класний керівник 4-го класу – інтелектуальну гру  «Розумники і розумниці».

         Цікавою і захоплюючою була вікторина «У казки на гостинах», яку провела для  першокласників Павлик Р.Й.

      Масалович О.С., класний керівник 3-го класу, провела КВК-вікторину «Знавці української мови. Другокласники разом зі своїм класним керівником  Оленчин Р.М. підготували для всіх учнів початкової школи  цікавий концерт «Україна в моєму серці».

      Тиждень початкової школи ще раз переконує у тому. Що дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаємо. А їй немає ні кінця ні, краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела.

Переглядів: 520 | Додав: iesika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: