Головна » 2017 » Жовтень » 14 » Тиждень правового виховання
21:56
Тиждень правового виховання

Тиждень правового виховання

     Протягом 02.10 – 06.10.2017 року в Ключарківській ЗОШ І-ІІ ст проходив тиждень правового виховання.

     Напередодні був створений організаційний комітет, який склав план заходів, що включили важливі форми роботи правового виховання. В плані передбачені виховні години, конкурси, бесіди, зустрічі, які мають інформаційну, ознайомлюючу та виховну мету.
Педагог-організатор Стеблак Н.І.з учнями 5-9 класів провела конкурс малюнків та стінівок «Моя Україна – правова держава», а також з учнями 5 класу було проведено просвітницьку бесіду на тему «Права дитини» , де учні мали можливість послухати про основні права дітей та основні нормативно-правові документи.

     З учнями 8-9класів вчителем правознавства Решко Л.О. було проведено виховний захід на тему «Правопорушення неповнолітніх. Юридична відповідальність ” . На заході учні ознайомилися з найбільш поширеними правопорушеннями неповнолітніх на Україні, учні переглянули відеоролик про адміністративну відповідальність дітей.

    Психолог школи Грабовницька М.В. провела з учнями 6-Б та 7 класів тренінгове заняття: « Знаймо свої права – виконуймо свої обов’язки». Метою заняття було ознайомити учнів з їхніми правами та обов’язками в суспільстві та сім’ї на основі «Конвенції про права дитини», а також закріпити отриману інформацію під час виконання різних тренінгових вправ.

    Класними керівниками 1-9 класів були проведені виховні години відповідно до тематики тижня.

Переглядів: 398 | Додав: iesika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: