Головна » 2018 » Листопад » 21 » ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ
17:59
ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

«Толерантність – дорога до миру та співпраці»

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників навчально-виховного процесу, з 12 по 16 листопада 2018 року в Ключарківській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів було проведено ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ під девізом «Толерантність – дорога до миру та співпраці».

Впродовж тижня робота була спрямована на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, повагу до інших людей, їхніх думок, дотримання своїх переконань і визнання такого ж права за іншими, підвищення настрою учасників навчально-виховного процесу, створення ситуацій-успіху для невпевнених учнів та розкриття творчого потенціалу обдарованих дітей..

Згідно виконання плану виховної роботи, у нашій школі на протязі тижня з 12 листопада по 16 листопада за орієнтиром виховання «ціннісне ставлення до людини» було проведено Тиждень толерантності. Відкрився він шкільною робочою лінійкою з інформаційною хвилинкою «Що таке толерантність» та загальношкільним анкетуванням «На скільки ти толерантна людина». Участь у анкетуванні взяли бажаючі учні школи. Отже, по результатам анкетування ми визначили, що наші учні намагаються бути толерантними один до одного, але ще потрібно багато над собою працювати. Учні дотримувались правил дня, багато хто був одягнений у червоний колір.

У вівторок був день «Посмішки та гарного настрою». Колір дня – жовтий. На протязі дня пройшла загальношкільна гра «Знайди посмішку». Всі учні школи активно брали участь у грі, найактивніші знайшли багато смайликів, які ми перерахували і визначили переможні місця. Отже, по результатам підрахування І місце зайняли 2 класи: 6 та 7-А класи. (Нагородження), ІІ місце отримує учнівський колектив 5 класу, та ІІІ місце нагороджується учнівський колектив 3-А класу. Також всі бажаючі мали змогу сфотографувати свою чарівну посмішку на фотоколаж для школи.

У середу був день «Відкритості та тактовності», колір дня – зелений. Після 3-го уроку у школі пройшла акція «Візьми частинку гарного настрою» та акція «Долоньки», де учні старших класів на долоньках мали змогу написати слова подяки солдатам які боронять нашу країну на сході, а у відповідь отримували солодкий подаруночок у вигляді цукерки із таємним компліментом. Плакат із словами подяки для солдатів який ми створили відправимо на схід нашим захисникам.

У четвер пройшов «День взаєморозуміння», колір дня – синій. На протязі дня пройшла загальношкільна акція «Обійму безкоштовно» за підсумками якої ми дізналися що учні нашої школі дуже відкриті, але більшість із них сором’язливі які бояться показувати свої справжні почуття. Також бажаючі учні мали змогу долучитися до створення «Дерева толерантності», де на листочках писали компліменти своїм батькам та вчителям і у відповідь могли отримати цукерки.

І у п’ятницю 16. 11 відбулася підсумкова загальношкільна лінійка до Дня толерантності на якій було оголошено переможців – вчителів які отримали звання «Міс, містер толерантність педагогічного колективу». І на завершення  свята танцювальний колектив школи виконав танець-флешмоб «Ми є українці!». Кольоровий тиждень толерантності пройшов дуже весело і незвичайно всім дуже сподобалось.

Переглядів: 407 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: