Головна » 2017 » Травень » 24 » Тиждень трудового навчання та образотворчого мистецтва
23:35
Тиждень трудового навчання та образотворчого мистецтва

Тиждень  трудового навчання та

образотворчого мистецтва

 

      Відповідно до річного плану з 12   по 16 квітня  2017 року в Ключарківській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів проходив Тиждень трудового навчання та образотворчого мистецтва.

      Мета проведення тижня: профорієнтаційна робота серед старшокласників, підвищення престижності та соціальної значущості робітничих професій, виховання позитивного ставлення, шани і поваги до праці та до людей праці, розкриття творчих здібностей учнів школи.

Тиждень розпочався із загальношкільної виставки учнівських робіт.

Протягом тижня трудового навчання та образотворчого мистецтва можна було ознайомитися з цікавинками із світу праці, які були представлені на виставці, а також ознайомитися із висловами видатних людей про працю.

Учні школи мали змогу познайомитися із творчими роботами своїх товаришів під час проведення виставки . На виставці були представлені вироби виготовлені в техніці оригамі, вироби із бісеру та паперу

В рамках тижня відбулися заходи, які охопили всіх учнів школи, під час проведення яких діти мали змогу продемонструвати свої уміння та здібності в різних конкурсах та вікторинах.

 

 

Переглядів: 565 | Додав: iesika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: