Головна » 2018 » Лютий » 21 » Українська мова – Божа благодать
21:32
Українська мова – Божа благодать

Українська мова – Божа благодать

     Рідна мова – це мова народу, вона передає досвід пращурів для нащадків. Це – скарбниця народної мудрості, криниця живої води, невичерпне джерело добра, нескінченна річка слів, струмочок надії.  

     21 лютого в Ключарківській ЗОШ І – ІІ ступенів відбулися заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня рідної мови.

     У цей день було проведено урочисту лінійку, яку провів учитель української мови та літератури Лендяк Й.В. Учні 9 класу розказали про історію створення цього свята, а учні 6-А класу читали поезію про рідну мову українських поетів.

     Учитель української мови Лендяк Й.В. провів виховну годину в 6-А класі «Українська мова – Божа благодать». Все свято було пронизано українським духом, любов’ю до рідного слова, до чистих джерел творчості українського народу.

     Дуже сподобався учням мовний турнір «Знавці української мови», який провела учитель української мови Фенчак М.В. Школярі 6-Б та 8 класів змогли продемонструвати свої знання і вкотре підтвердити думку,що українці – це дійсно розумна нація, яка має чим пишатися. Також учні школи мали можливість ознайомитися із тематичною добіркою літератури у шкільній бібліотеці та взяти участь у вікторині «Минуче все, лиш слово не мине», що підготувала бібліотекар школи Богдан Є.Й.

    Любімо свою рідну мову, бо з нею наше майбутнє і майбутнє України!

Переглядів: 392 | Додав: iesika | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: