Головна » 2017 » Жовтень » 10 » З Днем Учителя!
12:38
З Днем Учителя!

З Днем Учителя!

 

       У школі зустрічаємось щодень,

Проте сьогодні особливий день

Пожовкле листя, що паде додолу

Принесло свято в нашу школу.

Учитель! Садівник, що ніжно пестить квіти,

Що завжди вміло і дбайливо доглядає сад.

             Чудесний сад – це учні, ваші діти.

Сад, вирощений із учительських порад.

Спасибі вам, що ви на світі є,

Що сієте добро, як щедрий колос,

Ми пам’ятати будем все життя своє

Ваш мудрий, щирий, терпеливий голос.

 

   Такими словами  розпочалось урочисте святкування Дня вчителя в Ключарківській  ЗОШ І-ІІ ст. Діти висловлювали сердечну вдячність вчителям за їх невтомну працю, недоспані ночі та щиру підтримку.

    Ще Сократ говорив про те, що істинне знання не можна вкласти у свідомість учня ззовні, воно повинне вирости з глибин його особистості і за допомогою учителя вийти у світ. Професія вчителя є невдячною і потрібно мати велике терпіння та силу волі, щоб кожного року з високо піднятою головою іти на зустріч новим дітям.

 Із поздоровленнями до вчителів звернулись найстарші представники шкільної родини - дев’ятикласники, а також із кумедними сценками ,які дарували радість та приємні емоції привітали вчителів молодші таланти школи – учні 6 , 7 та 8 класу .  Їхні дзвінкі голоси, щирі слова та ніжні погляди принесли радість не для однієї вчительської душі. Висловити вдячність за вірність професії досить важко, проте вони це зуміли.

Велике щастя мати вчителя доброго, щирого, який навчає бути Людиною. Велике щастя мати мудрого, талановитого наставника, який уміло передає свої знання та вміння. А найбільше щастя для вчителя – бачити у своїх учнях продовження себе.

 

Переглядів: 348 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: