Головна » 2018 » Березень » 21 » Засідання МО вчителів початкових класів та вихователів ГПД
22:18
Засідання МО вчителів початкових класів та вихователів ГПД

            Засідання МО вчителів початкових класів

та вихователів ГПД

    Згідно плану методичного об’єднання вчителів початкових класів та вихователів ГПД 20 березня було проведено чергове засідання з таким порядком денним:

  1. Відкритий урок з трудового навчання у 2- А класі (Скиба А.Л.)

 2. Інноваційні підходи до формування художньо-естетичних смаків школярів (Олексик Л.Г.).

  3. Аналіз результатів підсумкових контрольних робіт за І семестр 2017-2018 н.р. (Скиба А.Л.).

    Пізнавальним та творчим для учнів 2-А класу став інтегрований урок з трудового навчання та позакласного читання на тему: «Робота з пластиліном. Посуд для Лисиці і Журавля. Українська народна казка «Лисичка та Журавель», проведений вчителем трудового навчання Скибою Антоніною Ладиславівною. Під час проведення уроку учні разом з учителем залюбки поринули у чарівний світ казки. Вони фантазували над продовженням казки, вчилися розрізняти літературні та народні казки, виготовляли посуд для Лисички та Журавля за зразком, розвивали дрібну моторику пальців рук, вчилися ефективно співпрацювати як з учителем, так і з однокласниками, виховували вміння дружити.

    Учні працювали в групах. Щоб помирити героїв української народної казки «Лисичка і Журавель», група «Лисички» виготовила глечики для Журавля, а група «Журавлики», створили тарілочки, які подарували «Лисичці».

    Велика увага вчителя була спрямована на роботу з прислів’ями, словникову роботу, на розвиток читацьких вмінь , творчих та естетичних здібностей учнів. Кожен вид діяльності супроводжувався показом слайдів, цікавим відеороликом, яскравою наочністю.

    Мети уроку досягнуто. Закінчився урок виставкою учнівських робіт.

    Олексик Людмила Григорівна, виголосила доповідь на тему: «Інноваційні підходи до формування художньо-естетичних смаків школярів». Члени методичного об’єднання взяли активну участь в обговоренні даної теми.

    Скиба Антоніна Ладиславівна ознайомила всіх присутніх з результатами підсумкових контрольних робіт за І семестр2017-2018 н.р.

    МО було продуктивним, повчальним. Кожен з членів міг взяти для себе щось цікаве, нове, чомусь навчитися.

 

Переглядів: 464 | Додав: iesika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: