Головна » 2017 » Грудень » 12 » Засідання МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу
13:08
Засідання МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу

Засідання МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу

       Згідно плану методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу Ключарківської ЗОШ І-ІІ ступенів 08 грудня було проведено чергове засідання вчителів суспільно-гуманітарного циклу з таким порядком денним:

1. Відкритий урок із правознавства у 9 класі. (Решко Л. О.)

2. Організація індивідуального підходу до учнів під час уроку. (Круглий стіл. Члени МО.)

3. Про результативність участі учнів школи у ІІ (районному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із суспільно-гуманітарних наук, турнірах та інтелектуальних конкурсах. ( Члени МО ).

    Підготувала і провела урок правознавства вчитель історії та правознавства Решко Л.О. Тема уроку – « Громадянство України». Цікавий і багатий матеріал, поєднаний з унаочненням та різноманітними формами і методами роботи, зацікавив учнів та всіх присутніх буквально з перших хвилин уроку. Постановка проблемного питання спонукала школярів до творчого пошуку та необхідності висловлювати свої міркування, аргументуючи їх. Цьому сприяла робота в парах, випереджальні завдання, учнівські повідомлення, робота з підручником та статтями Конституції, фронтальна бесіда, розв’язання правових задач, проведення паралелі із сьогоденням.

   Члени МО у формі круглого столу поділилися досвідом з питання організації індивідуального підходу до учнів під час уроку.

             Голова МО суспільно-гуманітарного циклу Лендяк Й. В.

Переглядів: 428 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: