Головна » 2018 » Березень » 14 » Засідання МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу
21:14
Засідання МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу

Засідання МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу

    Згідно плану методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу 13 березня в Ключарківській ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено чергове засідання з таким порядком денним:

  1.Відкритий урок з української літератури у 8 класі ( Фенчак М. В. )

  2. Використання інноваційних технологій при вивченні суспільно-гуманітарних дисциплін ( Ряшко А. В.).

  3. Творчий звіт учителя, який атестується (Решко Л.О.)

    Урок української літератури у 8 класі провела Фенчак Марина Василівна. Вона розпочала урок із цікавої презентації, поставила проблемне питання до учнів. Урок був побудований з використанням попередньо вивчених знань у формі діалогу «вчитель-учні». На уроці Марина Василівна використала цікаві аудіо- та відео- матеріали, багатий ілюстративний матеріал. Спостерігалось, що учні добре обізнані з термінами теорії літератури, знають зміст твору.

    Учні створювали бук трейлер, презентували свою роботу. Зверталась увага на художньо-ідейний аналіз твору. Успішно пройшла робота в групах щодо визначення художніх засобів, проблематики оповідання та визначення теми й головної думки. З підсумку уроку було видно, що учні правильно зрозуміли мету і завдання уроку. На уроці панувала доброзичлива атмосфера, відчувалося, що учням цікаво й комфортно. Учитель проявив індивідуальний підхід до кожного учня. Присутні на уроці отримали багато гарних емоцій.

Переглядів: 392 | Додав: iesika | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: