Головна » 2018 » Квітень » 26 » Засідання МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу
11:07
Засідання МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу

        Засідання МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу

   


    Сьогодні, 24 квіня, у Ключарківській ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено позачергове засідання МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу. Вчителі німецької та англійської мов ( Ряшко Алла Василівна та Семенович Вікторія Віталіївна) провели відкриті уроки у з іноземних мов у 5-му та 8-му класах. Під час уроків учителі з учнями, використовуючи передові технології навчання, мультимедійні засоби, повторили раніше вивчені та засвоїли нові лексичні одиниці. Активність учнів на році була високою. Уроки були цікавими, мети було досягнуто. Мовна компетентність реалізовувалась через аудіювання, письмо, говоріння.

 


    Головною метою проведення такого позакласного заходу є підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розвивати в учнів навички слухання та говоріння іноземною мовою, інтерес до творчості, логічне мислення та пам’ять.

   Приміщення, де проводився захід, було оформлено таким чином, що сцена відтворювала події казки за допомогою яскравих декорацій. Привнесення емоційного елементу у проведення заходу відбувалося завдяки музичному супроводу та костюмів героїв. Дійові особи відмінно підготувалися до виступу (вивчили свої репліки, підготували костюми).

 

    По завершенню виховного заходу відбулись загальношкільні батьківські збори .Перед присутніми виступили заступник директора школи з навчально-виховної роботи Скиба А.Л., яка ознайомила присутніх на зібранні з деякими особливостями нової української школи (НУШ), які набувають чинності з вересня 2018 року; шкільний психолог Грабовницька М.В. ознайомила присутніх з особливостями самооцінки молодших школярів з різним рівнем успішності.

    День іноземних мов завершено. Кожен захід був насичений подіями. Всі вони були надзвичайно цікавими, насичені активною працею і добрим позитивним настроєм. Іноземні мови із захопленням вивчали всі: і ті, хто вперше мав такий мовний досвід, і ті, хто вчив цей предмет багато років тому.

Переглядів: 422 | Додав: iesika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: