Головна » 2018 » Травень » 30 » Чудова екскурсія в дельфінарій
22:43
Чудова екскурсія в дельфінарій

Чудова екскурсія в дельфінарій

      Чудова екскурсія у дельфінарій

А дельфіни добрі,

А дельфіни мокрі…

     Настав час літніх канікул. Учні 2 – А та 6 – А класів, разом із своїми класними керівниками Павлик Р. Й та Лендяком Й. В. відвідали дельфінарій «Оскар» та зоопарк «Лімпопо» у місті Трускавець.

     29 травня, рано-ранесенько учні із своїми учителями, батьками, медичною сестрою школи, практичним психологом вирушають у дорогу до Трускавця. Неймовірні краєвиди нашого краю зачаровують подорожуючих своєю красою. Та з нетерпінням і дорослі, і діти чекають захоплююче і незвичайне шоу.

     Приїхавши на місце в зазначений час, ми заходимо в приміщення дельфінарію з великим басейном, в якому плескаються «артисти» - морські чорноморські дельфіни.

    Морські дельфіни-гіганти - розумні ссавці. Вони вміють виконувати різні цікаві трюки, яким їх навчили дресирувальники. Ми уважно дивимося чудову виставу, де співробітники-дресирувальники і їх вихованці показують нам прекрасні трюки. У приміщенні все здається урочистим: заповнені глядачами трибуни, гучна музика і ошатні дресирувальники, які демонструють вміння своїх учнів. Оплески довго не змовкали, коли дельфіни показували гру в волейбол, возили співробітників на собі, діставали з дна басейну занедбані дресирувальником предмети і стрибали через кільця, співали і танцювали, а морський котик Мішка впевнено крутив на носі м'яч, рахував кільця, співав. Здавалося, що всі тварини з великою ретельністю показують свої здібності.

    Переповнені емоціями, у другій половині дня всі поїхали у зоопарк Лімпопо. Там побачили екзотичних тварин. З вольєру весело позувало маленьке мавпеня, що спритно лазило по розлогому дереві на своїй території. Неймовірні страуси, величні леви, пантера, лама, величезна кількість різнобарвних папуг… Звичайно, окрасою зоопарку є пара білих тигрів. На згадку учні купили чудові сувеніри, зробили безліч фото.

    Всі отримали велике задоволення від цікавої поїздки в дельфінарій та зоопарк. Не тільки діти, а й дорослі були в захваті, і ми вирішили приїхати сюди коли-небудь ще.

Переглядів: 349 | Додав: iesika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: