Головна » 2021 » Грудень » 12 » день Гідності та Свободи
20:30
день Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи

УКРАЇНА – ТЕРИТОРІЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

    21 листопада українці будуть відзначати День гідності та свободи.

    3 метою утвердження ідеалів свободи і демократії, вшанування патріотизму і мужності українців, які стали на захист прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів українського народу, в Ключарківській гімназії педагогом-організатором Дідо О.М та вчителем історії Решко Л. О. були проведені тематичні заходи.

    19 листопада, напередодні Дня гідності і свободи, педагоги гімназії провели уроки-диспути на такі теми: «Герої-хто вони?», «Що означає бути гідним?», «Культура людської гідності». Учні активно долучилися до обговорення подій Революції Гідності, подискутували та висловили свої позиції .

      Було створено інформаційні стіннівки,що відображають події Революції Гідності та подвиг героїв Небесної сотні. Протягом дня відбувся показ таких документальних фільмів: «Зима,що нас змінила», «Революція Гідності».

     День гідності – це вшанування патріотизму і мужністі громадян країни, прояв любові до Батьківщини, збереження інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, бажання стати гідними громадянами України.

Переглядів: 181 | Додав: iesika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: