Головна » 2021 » Грудень » 12 » Добро і милосердя у моєму житті (МО класних керівників, 5 клас)
20:49
Добро і милосердя у моєму житті (МО класних керівників, 5 клас)

Добро і милосердя у моєму житті

(МО класних керівників, 5 клас)

      Для учнів 5 класу в школі немає ближчої людини, ніж класний керівник. Від нього залежить ступінь сформованості дитячого колективу. Вміння згуртувати навколо себе дітей - великий дар і велика робота. Вміння захопити, повести, відкрити світ - неоціненний скарб справжнього педагога. Захоплення вчителя стає захопленням учнів. Інколи риси характеру класного керівника переходять у характер вихованців. Адже байдужість породжує байдужість. І тільки добро породжує добро!

       1 грудня у Ключарківській загальноосвітній школі Богдан Є.Й., класний керівник 5 класу, провела відкриту виховну годину «Добро і Милосердя у моєму житті».

     Доброта – найбільша цінність нашого життя. Так, це саме та якість, що коштує так дешево, але цінується так дорого. Її не можна купити ні за які гроші, вона по краплиночці виховується змалечку. Милосердя – щиросердність, співчуття, любов на ділі, здатність відгукнутися на чужий біль. Людям милосердним притаманне співчуття по відношенню до сироти, інваліда, тяжко хворих, людей похилого віку та тих, котрі потрапила в біду.

     Добрі слова і вчинки, спрямовані на порозуміння, взаємодопомогу, підтримку одне одного породжують радість, задоволення, повагу, любов між людьми. Бути добрими, милосердними, вміти творити Добро – така мета години спілкування з п’ятикласниками.

Переглядів: 149 | Додав: iesika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: