Головна » 2020 » Жовтень » 15 » Кольоровий тиждень
22:53
Кольоровий тиждень

Кольоровий тиждень

З 05.10-09.10.2020 р. у Ключарківській ЗОШ І-ІІ ступенів згідно річного плану роботи школи проходив КОЛЬОРОВИЙ тиждень початкових класів під гаслом: «Сім кольорів краси й надії, в них наші задуми та мрії».

Мета проведення Тижня полягала в тому, щоб посилити інтерес дітей до певного предмета, презентувати нові форми, інноваційні методи організації навчання та змістовного дозвілля учнів. Кожен день тижня був присвячений відповідному кольору. Вчителі та учні відповідно до дня тижня одягали одяг або елемент одягу, банти, стрічки, прикрашали свої класні кімнати в той колір, який оголошено на цей день.

Головою ШМО вчителів початкових класів та вихователів ГПД Скибою А.Л. намічено план проведення тижня, зроблено оголошення, розподілено доручення між всіма учасниками освітнього процесу! 

 

Понеділок 05.10.2020 – день червоний, він яскравий і святковий.

В цей день проведено лінійку відкриття Кольорового тижня початкових класів, флеш-моб «Одягни вишиванку», кожен класний керівник початкової школи провів опитування «Мій улюблений колір», проведено конкурс на кращу вишиванку.

 

Вівторок 06.10.2020 – помаранчевий і жовтий день.

В цей день проведено всі заплановані уроки та виховні заходи згідно плану проведення Тижня. Це-конкурс фізкультхвилинок серед здобувачів початкової освіти, вчителем 2 класу Оленчин Р.М. проведено бесіду та виготовлено плакат на тему «Хочу бути здоровим», вихователем ГПД Секереш Г.Ф.- виховне заняття «Королева чистоти». Вчитель Скиба А.Л. з учнями 1 класу здійснила подорож до Країни творчості, учні малювали долоньками. Габовда Т.М. організувала і провела з учнями 3 класу спортивне свято «Здоровим бути здорово». Надовго зафіксується в пам’яті дітей помаранчево-жовтий день!

 

Четвер 08.10.2020 у нас – блакитно-синій, він холодний і спокійний.

Цей день у школі був присвячений музиці і творчості. Все засяяло в блакитно-синіх кольорах. Вчитель музичного мистецтва Лендєл С.І. у четвер з учнями 1 класу розгадувала загадки та вивчала поспівки на тему «Музичні інструменти», а у 2 класі провела урок «Розмаїття кольорів і мелодій». Організувала і провела конкурс витинанок «Така чарівна осінь» та виготовила листівку з учнями 4 класу вчитель початкових класів Павлик Р.Й. Вихователем ГПД Дідо О.М. проведено бесіду про глибинну красу водних просторів та неперевершені чари синього неба «Краса водних просторів» та виготовлено з вихованцями плакат «Продукти синього кольору». Дуже яскраво й кольорового пройшов 4 день Кольорового тижня!

 

5 день КОЛЬОРОВОГО тижня початкових класів Ключарківськоі ЗОШ І-ІІ ступенів, п’ятниця 09.10.2020 став заключним. В цей день нам посміхався фіолетовий колір! Вчитель 1 класу Скиба А.Л. в цей день організувала і провела челендж «Мій домашній улюбленець», а вчитель англійської мови Воропаєва В.В. з учнями 4 класу – урок-квест «Тварини світу». Цікаво і пізнавально пройшов КВК з математики з учнями 4 класу, який підготувала вчитель 4 класу Микуланинець Н.О.

В цей день було підведено підсумки проведення Тижня, ЗДНВР Лендяком Й.В. нагороджено переможців.

Спасибі всім учителям початкової школи за креативність, творчий підхід до улюбленої справи! Знайте, ви найкращі!

 

Переглядів: 461 | Додав: iesika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: