Головна » 2017 » Жовтень » 30 » Королева Осені
11:51
Королева Осені

Королева Осені

   Уже стало традицією в жовтні у Ключарківській школі І-ІІ ступенів проводити конкурс краси і грації “Королева Осені”. Цьогоріч у нас панувала не лише осіння атмосфера, а й атмосфера комфорту і затишку. Святкова зала була прикрашена декораціями, різнокольоровими кульками, що перетворили приміщення у справжній театр, тим самим додавши до свята яскравих фарб.

   Свято розпочалося з представлень наших учасниць. За титул “Королева Осені-2017” змагалися учасниці 5-8 класів. Завданням учасниць було представити себе яскравим виступом, доповнити це все індивідуальним образом осінньої тематики. Крім представлення, наші конкурсантки мали пройти такі етапи випробування: мода, вгадай загадку, мій талант, представлення осіннього букету, оздоблення для столу , конкурс на винахідливість «Реклама за 2 хвилини ».

    Усміхненими обличчями, дівчата сяяли перед глядачами. Фантазії учасниць не було меж. Мали місце і ритмічні танці, і запальні пісні 

    Найочікуванішим моментом, беззаперечно, було оголошення результатів конкурсу «Королева Осені-2017». Усі учасниці заслуговували на звання Королеви Осені, бо кожна з них продемонструвала бездоганну підготовку. Після підбиття підсумків титул «Королева Осені-2017» одержала учениця

6-А класу Матола Ангеліна.

    По закінченню свята всі учні залишилися задоволеними, з прекрасним настроєм та незабутніми враженнями від побаченого та почутого. Осінній бал став прекрасним приводом зібратися великою шкільною родиною та разом зануритися в атмосферу свята, веселощів та позитиву.

Переглядів: 608 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: