Головна » 2015 » Березень » 11 » Любімо рідну мову не забуваймо Кобзаря!
21:06
Любімо рідну мову не забуваймо Кобзаря!

Любімо рідну мову, не забуваймо Кобзаря!

             На початку  березня Україна вшановує свого геніального поета, Великого Кобзаря, основоположника нової української літератури та літературної мови, геніального сина України Тараса Григоровича Шевченка.
Особливо трепетно і зворушливо у стінах Ключарківської ЗОШ І-ІІ ступенів пройшло відзначення  свята рідної мови  та Шевченківських днів  під керівництвом вчителів української мови і літератури  Фенчак М . В.,
Лендяка Й.В. та вчителя музики Лендєл С. І.
            Гарно прибраний клас: портрет Т.Шевченка, стіннівки, символічні вислови, коровай  на рушнику, вишитому червоними і чорними нитками...
На святі учні 5-7  класів вражали високим рівнем своєї підготовки та непідробною щирістю. Учасники свята декламували вірші Великого Кобзаря та поезії про рідну мову, співали пісні.
             Ім'я Т.Г.Шевченка невіддільно пов’язано з  Україною. Україна – це  Шевченко, Шевченко – це Україна.  У ньому наша  історія, наша мрія, наша   надія. Шевченко був справжнім народним співцем, бо з дитинства знав і  любив простий український народ, знав його страждання, бо сам їх пережив.         

   Ім’я великого Кобзаря ми часто згадуємо і будемо згадувати, бо він  подарував нам безцінний скарб. Цей скарб – його чудові твори, в  яких струменить любов до Батьківщини та турбота про її майбутнє.

Переглядів: 535 | Додав: iesika | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: