Головна » 2015 » Жовтень » 16 » Міжнародна конференція на тему: «Інноваційні методи в освіті та дослідженнях у 2015 році»
19:39
Міжнародна конференція на тему: «Інноваційні методи в освіті та дослідженнях у 2015 році»

Міжнародна конференція на тему: «Інноваційні методи в освіті та дослідженнях у 2015 році»

       15 жовтня в місті Кошіце (Словаччина) відбулася міжнародна конференція на тему: «Інноваційні методи в освіті та дослідженнях у 2015 році». На конференцію були запрошені керівники навчальних закладів України та Словаччини, вчителі шкіл яких будуть брати участь у міжнародному проекті «InovEduk» у межах програми «Прикордонне співробітництво».

     Мета конференції – ознайомлення широкого загалу осіб, задіяних у навчально-виховному процесі, з найсучаснішими інформаційно-комунікаційними технологіями. Одним з пріоритетних напрямків даного проекту є створення 3D презентацій і їх використання у сучасному шкільництві.

       Мукачівщину на конференції представляла заступник директора з навчально-виховної роботи Ключарківської ЗОШ І–ІІ ступенів Скиба Антоніна Ладиславівна. В роботі конференції брали участь провідні наукові працівники ВУЗів України та Словаччини, представники спонсорів проекту «InovEduk» з Норвегії. Проект розрахований на 2 роки і передбачає навчання представників обох країн даним технологіям.

     

       Від Мукачівського району участь у даному проекті надалі прийматиме вчитель географії Ключарківської ЗОШ І-ІІ ступенів Голянич Надія Іванівна.

Переглядів: 450 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: