Головна » 2014 » Травень » 1 » Районний семінар педагогів-організаторів
00:31
Районний семінар педагогів-організаторів

Районний семінар педагогів-організаторів

29 квітня в нашій школі відбувся районний семінар педагогів-організаторів на тему «Підвищення педагогічної майстерності педагога-організатора як важлива умова функціонування виховної системи навчального закладу».
У роботі семінару взяли участь методисти  РМК відділу освіти Мукачівської РДА Тулюк О. І. та Абель М.К.  
Семінар-практикум розпочався  ознайомленням  учасників із планом роботи та визначенням основних завдань. Скиба А. Л., заступник директора з навчально-виховної роботи, презентувала роботу школи.
 Теоретичну частину семінару розпочала педагог-організатор школи Фенчак М.В., яка презентувала систему виховної роботи з власного досвіду.
Практична частина семінару-практикуму була проведена у вигляді тренінгу. Тренінг «Майстерність педагога-організатора» з учасниками семінару проводили педагог-організатор школи Фенчак М.В. та практичний психолог школи Русин С.М. Учасники тренінгу обмінялися досвідом роботи, взяли участь у тренінгових вправах на виявлення та розвиток  лідерських якостей.
Вчитель Великолучківської ЗОШ І-ІІ ступенів Хома М. В. провела з учасниками семінару інтелектуальну гру «Люби і знай свій рідний край».
Цікаво пройшла друга частина семінару – «У вінок шани Кобзареві», в якій учасники шкільних гуртків показали свої творчі здобутки. Учні молодших класів читали вірші Великого Кобзаря, співали, танцювали.
Підсумки семінару підвела методист РМК Тулюк О.І. Вона окреслила основні напрямки подальшої роботи педагогів-організаторів з дитячими колективами, націленої на підвищення їхньої педагогічної майстерності.

ФОТОАЛЬБОМ.

 

Переглядів: 1103 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
1 dovgall707@i.ua  
0
Мені дуже цікаво,який зміст вашого семінару та його хід. Якщо у вас є у наявності сам сценарій проведення. буль -ласка поділіться досвідом. Моя електронна адреса dovgall707@i.ua

Ім`я *:
Email *:
Код *: