Головна » 2015 » Червень » 1 » Свято останнього дзвоника
15:11
Свято останнього дзвоника

Свято останнього дзвоника

       Весела мелодія шкільного дзвоника сповіщає про те, що 2014-2015 навчальний рік успішно завершився і розпочинається чудова пора літніх канікул.

По-особливому вона лунає для випускників, ознаменовуючи початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. Повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і наставники, і Вітчизна покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою  винагородою вашим учителям та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов, доброту, щедрість своїх гарячих сердець.
       Нехай мелодія останнього дзвоника залишиться у Ваших душах незабутнім переспівом, солодким спогадом про безтурботне, щасливе дитинство, а обраний Вами шлях у доросле життя буде сповнений тільки здійсненними мріями і сподіваннями, добрими вчинками та яскравими подіями.
     Висловлюємо щиру вдячність педагогам і батькам, чия щоденна клопітка праця допомагає вихованню гідного молодого покоління. Бажаємо всім Вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, творчого натхнення та вагомих досягнень на нелегкій педагогічній ниві. Великого людського щастя Вам, міцного здоров'я, натхнення у такій важливій для суспільстві справі, як освіта і виховання майбутнього покоління громадян нашої Української держави!

Переглядів: 432 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: