Головна » 2016 » Березень » 2 » Тиждень бібліотеки та дитячої книги
23:00
Тиждень бібліотеки та дитячої книги

Тиждень  бібліотеки та дитячої книги 

    Під час проведення  тижня бібліотеки та дитячої книги 01 березня в Ключарківській ЗОШ І – ІІ ступенів відбулася зустріч школярів початкових класів із  закарпатською поетесою   Валентиною Іванівною Жук.

    Поетеса читала свої власні поезії, поезії сучасних поетів України, учасників Майдану. Вірші Валентини Іванівни наповнені ліричними образами, вони дуже ніжні та теплі.   Тільки  по-справжньому чутлива та творча натура, якою є Валентина Іванівна, могла створити такі чудові вірші.

    Шкільна бібліотека отримала подарунок від поетеси - збірку власних поезій, і тепер кожен із нас має можливість прочитати її  вірші.

    Степан Жук, волонтер із Закарпаття, чоловік поетеси, розкрив учням школи секрети народження книг. Творчий і цікавий шлях від написання поезії, її ілюстрування і до її друку він описав  на прикладі книги «Миротворче», «Воїнам світла». Ця книга сповнена добра, людяності і любові до людей, до рідної землі, до природи. Збірка призначена не для продажу, її даруюють бійцям АТО, які зараз захищають нашу країну на Сході.

    Зустріч із талановитою поетесою  пройшла у теплій не­ви­му­ше­ній атмосфері. Дякуємо за захопливі книжки, чекаємо на нові зустрічі!

Переглядів: 399 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: