Головна » 2017 » Травень » 14 » Тиждень Біології
23:34
Тиждень Біології

Тиждень Біології

      Біологія одна з найкращих і найцікавіших предметів у школі. Тому метою тижня Біології було збагатити знання учнів цікавими фактами з життя тварин і рослин , закріпити знання про правила поведінки в природі, виховувати бережливе ставлення до живого світу.

   Тиждень Біології розпочався відповідно за планом. Програмою тижня були охоплені всім класи. Учні готували стінгазети, малюнки, кросворди, загадки, проекти презентації.

   Серед 5-тих класів найкращою була робота Величко Валерії, яка підготувала цікаві загадки і кросворд з життя рослин. Заслуговує уваги проект Лендяк Юлії, учениці 6-го класу, «Бережи і охороняй», яка нагадала учням про правила поведінки під час екскурсії. Вдало захистили свої проекти учні 8-го класу Шпер Ліана «Біологія – система наук», Ряшко Кароліна «Біологія – наука про живу природу». Слід відзначити самостійні презентації учнів 7-го класу Олексієнко Вікторії «Тварини та їх різноманітність», Васько Софії «Рептилії», Габовди Вікторії «Значення ссавців у природі». Цікаво ділилися презентаціямита своїми проектами учениці 9-хкласів: Добош Златослава та Зубкова Анастасія – «Охорона довкілля», Пацан Ганна «Догляд за кімнатними квітами», та Савка Крістіна «Головний мозок».

    Підводячи підсумки тижня біології, можна сміливо сказати що учні мали чудову можливість дізнатися багато нового і цікавого.

 

 

Переглядів: 314 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: