Головна » 2017 » Березень » 9 » Тиждень дитячої книги
01:59
Тиждень дитячої книги

Тиждень дитячої книги

     На виконання річного плану роботи школи  з метою формування в учнів бережного ставлення до книг, виховання у школярів поваги до людей, які їх створили, вдумливого читання та любові до художнього слова, відповідальності та раціонального ставлення до книг, підвищення читацької культури, сприяння поглибленню та розширенню читацьких інтересів, виявлення кращих читачів, розвитку творчого потенціалу дитини в школі з 27. 02. по 03.03 пройшов Тиждень дитячої книги.

   Було оформлено змінну виставку на теми «Ці книги знають всі на світі», «Книжки, які є в бібліотеці в одному екземплярі», «Прислівя та приказки про книгу». Учнів початкових класів було залучено до бесіди «Книга – джерело знань». Учениці 3 класу Рожкович Вікторія та Куканія Рената намалювали плакат «Книжкова хода». Учителі Лендяк Й.В. та Богдан Є.Й. організували перегляд фільмів за творами Елеанор Портер «Полліанна» та Всеволода Нестайка «Тореадори з Васюківки»

  З цікавістю віднеслись учні до конкуру на кращий малюнок, створений за прочитаною книжкою. Підсумком роботи  був перегляд виставки  проведеної акції «Подаруй бібліотеці книжку»

 

Переглядів: 508 | Додав: iesika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: