Головна » 2016 » Березень » 7 » Тиждень Інформатики
23:12
Тиждень Інформатики

Тиждень Інформатики

 

           Згідно з Річним планом роботи школи на  2015/2016 навчальний рік, з метою розвитку здібностей дітей, стимулювання їх творчого самовдосконалення, активності, озброєння їх практичним розумінням основ наук, підвищення їх інтересу до предметів протягом  29 лютого по 4 березня   у школі  проведений предметний тиждень інформатики  для учнів 1-9 класів, який включав у себе   комплекс навчально-виховних заходів, спрямованих на розвиток творчості учнів, поглиблення знань з  даного предмету.

        Протягом тижня проведені такі заходи: святкова лінійка,на якій учнів школи було познайомлено з планом предметного тижня; «Екскурсія в кабінет Інформатики», для учнів 1-го класу,під час якої учнів було ознайомлено з кабінетом та з правилами поведінки в кабінеті та при роботі за комп’ютером. З учнями 5-го та 9-го класу була проведена бесіда на тему «Ми за безпечний Інтернет»,присвячену всесвітньому Дню Безпечного Інтернету. Психологом школи було проведено тестування на інтернетзалежність, яке виявило, що  2% дітей серед опитанимих є залежними від Всесвітньої мережі. Протягом предметного тижня учні старшої школи випускали стінгазети, присвячені інформатиці та всьому, що пов’язано з нею. У початковій ланці проходив конкурс на кращий малюнок на тему «Комп’ютер  очима дітей».

          На урочистій лінійці, присвяченій підведенню підсумків тижня,  відзначені найбільш  активні та ініціативні  учні, які отримали  грамоти та подяки.

         Під час проведення предметного  тижня  були  результативно  використані інтерактивні види роботи, що спонукають до розвитку  пізнавальної активності учнів, підвищення інтересу до вивчення інформатики. 

 

Переглядів: 449 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: