Головна » 2018 » Січень » 12 » Тиждень іноземної мови
22:09
Тиждень іноземної мови

Тиждень іноземної мови

   В Ключарківській ЗОШ І – ІІ ступенів з 12.12 – 16.12 було проведено тиждень іноземної мови .

   Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

   Протягом цього тижня учні брали участь у різноманітних конкурсах, виставах, змаганнях. Так як, тиждень проходив напередодні новорічних свят, було доречним згадати деякі із головних свят в англомовних країнах і в Німеччині.

   12.12 урочиста лінійка відкриття іноземної мови .

   13.12 було проведено інтелектуально-пошукову гру «Quest» для учнів 5 - 9 класів. Де їм потрібно було знайти прислів’я , загадки на англійській мові, відгадати і перекласти на українську мову. Ті , хто найбільше знайшов відповідей були нагородженні призами .

  14.12 у 6- х було проведено виховний захід з німецької мови Різдво в Німеччині.

   Учні писали свою власну казку і оформляли свою першу книгу, потім презентували її на англійській мові. З німецької мови виготовляли проекти на новорічну тему.

   15.12 школярі 5 – 9 класів розігрували сценки свят на англійській мови: Новий рік, День святого Патріка, Пасха, Хелловін .

   16.12 урочисте закриття і нагородження переможців і учасників .

Керівники : Семонович В.В. вчитель англійської мови в 5 – 9 класах.

Ряшко А.В. вчитель німецької мови в 5 – 9 класах.

Переглядів: 582 | Додав: iesika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: