Головна » 2016 » Грудень » 8 » Тиждень Математики
21:11
Тиждень Математики

Тиждень Математики

            З 18 листопада по 02 грудня 2016 року у школі згідно річного плану роботи на 2016/2017 н.р. проходив тиждень математики.

            Відкрився тиждень загальношкільною лінійкою, на якій учнівський та вчительський колективи було ознайомлено з планом проведення Тижня.

            29 листопада відбувся конкурс на кращу математичну газету. На конкурс представили свої газети як класні колективи, так і окремі учні школи.

            1 грудня вчитель математики, голова МО вчителів природничо математичного циклу Семенович В.Ф. провела позакласний математичний захід «Що? Де? Коли?». У конкурсі взяли участь учні 5 – 8 класів школи.  2 грудня вчитель математики Пронтекер А.А. провів відкритий урок з математики у 6 класі на тему «Відношення і пропорції. Узагальнення та систематизація знань». Урок пройшов з використанням нестандартних, ігрових методів, змусив учнів проявити командний дух та здорову конкуренцію.

            Завершився Тиждень математики конкурсом-змагання з математики між учнями 9А (команда Степінь) та 9Б (команда Тангенс), який проводив вчитель Крайчик І.В. Учні активно  працювали під час багатьох математичних конкурсів, нестандартно мислили, проявили кращі «бійцівські» якості.

Переглядів: 385 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: