Головна » 2017 » Грудень » 7 » Тиждень математики
20:45
Тиждень математики

Тиждень математики

   Тиждень математики в Ключарківській ЗОШ І-ІІ ступенів проходив з 27.11 2017 р. по 01.12 2017р.

Заходи тижня були спрямовані на:

-пізнавальний інтерес до математики;

-розвиток логічного мислення;

-вміння застосовувати знання з математики у навчальних та життєвих ситуаціях, формувати вміння висловлювати власну думку, слухати інших сприяти самовихованню, об’єктивності, відповідальності.

   27 листопада відбулася святкова лінійка, на якій учні школи були ознайомлені з графіком проведення тижня математики. В цей день учнями 6-А класу під керівництвом Семенович В.В., був підготовлений виступ на тему: «Математики – цариця всіх наук».

   У вівторок, 28 листопада був проведений конкурс математичних стінгазет та листівок. Перемогу здобула учениця 5-го класу Геревич Валерія. Слід відзначити також ученицю 2-А класу Лендяк Валерію, та учнів 4 класу Пижикова Назарія та Пижикова Тараса.

   У середу, 29 листопада було проведено конкурс на найкращий проект на тему: «Історія математики» та «Цікаві факти з математики». Перемогу здобули учні 9-го класу Шпер Ліана та Кунак Каріна.

   Наступний день тижня, четвер учні 7-го класу під керівництвом Пронтекера А.А. було проведено змагання брейн-ринг. Перемогу здобула команда «Геометристів».

   У п’ятницю, 1 грудня відбулася гра – змагання між учнями 6-А класу - команда «Гострий кут» та учнями 6-Б класу – команда «Суперстар», під керівництвом семенович В. В. та Крайчика І.В. Перемогу здобули учні 6-А класу, капітаном команди був – Добош Роман. Слід відзначити достойних суперників - 6-Б класу. Це Величко Валерія, Севча Василь, Микуланинець Віталій, Тищенко Анастасія. Також були нагороджені й учні 6-А класу за перемогу у грі: Добош Роман, Королович Данієла, Васько Михайло, Човрі Роман, Бубряк Ванеса.В цей день в перерві між змаганнями був проведений конкурс на найкращу метематичну гумореску. Перемогу здобула учениця 7-го класу Габель Мілена.

   Всі учасники проведення тижня математики були нагороджені грамотами та призами на шкільній лінійці. Учні були дуже задоволені.

Переглядів: 483 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: