Головна » 2019 » Листопад » 11 » Тиждень української писемності і мови
21:38
Тиждень української писемності і мови

Тиждень української писемності і мови

Тиждень української писемності і мови проходив у Ключарківській ЗОШ І-ІІ ступенів із 04.11. по 08 .11. 2019 р. На урочистій лінійці відкриття Тижня Лендяк Й. В. познайомив школярів із з планом заходів, запланованих на цілий тиждень.
Щодня вчителі української мови та літератури ( Лендяк Й. В. та Фенчак М. В.) готували різні заходи, присвячені рідній мові.
Бібліотекар Богдан Є. Й. підготувала цікаву виставку "Творці рідного слова".
Учні із задоволенням брали участь у конкурсах та змаганням. П'ятикласники підготували "Казку про Частини мови". З учнями 6 класу було проведено мовний турнір "Рідна мова солов' їна". Учні 7 класу поділилися для змагання на команди хлопців і дівчат ("Розумники та Розумниці"). Цікаво пройшов мовний турнір "Як парость виноградної лози, плекайте мову! " між учнями 8-А та 8-Б класів. Найстарші учні школи - 9 класики - підготували усний журнал "О рідне слово, хто без тебе я?"
У п'ятницю, в останній день Тижня, учні мали змогу спробувати свої сили у Конкурсі знавців рідної мови імені П. Яцика.
На лінійці закриття Тижня української писемності та мови були відзначені грамотами переможці та активні учасники.
Тиждень української писемності та мови у школі ще раз переконує в тому, що українська мова, мов кринична вода, яку черпаємо, а їй нема ні кінця, ні краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела.

Переглядів: 236 | Додав: iesika | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: