Головна » 2015 » Грудень » 22 » В Україну рідний край іде святий Миколай
21:04
В Україну рідний край іде святий Миколай

В Україну рідний край іде святий Миколай

 

Іде Святий Миколай

В Україну, рідний край

Хто був чемний повсякчас

Тим дарунки він роздасть…

      З метою поглиблення  традиції  святкування дня святого Миколая в Україні та  знання вихованців про звичаї українського народу,  виховання поваги  до свого народу, виховання  в учнів любові  до ближнього, почуття доброти й милосердя, сприяння  розвитку  творчих здібностей  дітей, збереження  своєї національної  культури, здобуття  знань  із цілющого джерела народної мудрості пращурів  щороку проводиться свято святого Миколая для учнів початкових класів. Винятком не став і цей рік.

      Молодші школярі  Ключарківської  ЗОШ І-ІІІ ст.18 грудня 2015 р.,   в переддень святого Миколая  схвильовані і не без причини. Саме сьогодні в них велике свято до якого всі старанно готувалися. Сьогодні наша школа чекає в гості святого Миколая. 

 

     Святково прибраний зал, на сцені місяць, зірки та легкі хмаринки...  Ви здогадалися. Діти потрапили в Небесну канцелярію до майстерні святого Миколая.  Безліч дійових осіб, чудові костюми, бездоганна гра «акторів» подарували   учням святкову виставу. За виразно прочитані вірші, голосно і дзвінко заспівані пісні святий Миколай, обдарував дітлахів дарунками і щиро пообіцяв прийти в гості і в наступному році.

 

 

Переглядів: 566 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: