Головна » 2016 » Жовтень » 4 » З Днем Учителя!
21:42
З Днем Учителя!

З Днем Учителя!



        Від щирого серця вітаємо вас із професійним святом, яке з любов’ю називають Днем учителя! Ваша професія – найблагородніша серед інших, Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради.

      Знаємо, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання. Низький уклін вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.

    Хай засіяна невтомною працею освітянська нива урожаїть новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі. Бажаємо вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів,творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України!

Переглядів: 378 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: