Головна » 2019 » Травень » 30 » Засідання методичного об’єднання
22:25
Засідання методичного об’єднання

Засідання методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу

«Найважливіше у своєму учневі бачити живу людину. Навчання – це насамперед людські стосунки між педагогом і дітьми, а не перекладання з голови педагога в голову учня», – писав В. О. Сухомлинський.

29 травня 2019 року в Ключарківській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося засідання методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу – «Круглий стіл» – на тему «Творча робота вчителя на уроці – запорука успіху його учнів».

Голова МО Лендяк Й. В. проаналізував роботу методичного об’єднання суспільно-гуманітарного циклу за 2018 – 2019 н. р. Під час «Круглого столу» члени МО поділилися досвідом використання ефективних форм та прийомів роботи на уроках суспільно-гуманітарного циклу в умовах реалізації ідей нової української школи, опрацювали прийоми роботи з використанням нестандартних форм організації освітнього процесу.

Обов’язковим елементом роботи МО став обмін досвідом роботи його членів. Вчителі МО продемонстрували майстер-класи з використанням ІКТ.

Вчитель української мови та літератури Лендяк Й.В. провів майстер-клас «Як зробити урок цікавим?»

Майстер-клас «Використання документальних та художніх фільмів на уроках історії» продемонструвала учитель історії та правознавства Решко Л.О.

«Види ейдос-конспекту. Робота з ейдос-конспектами – складова комплексного аналізу тексту художнього твору», – такий майстер-клас показала вчитель зарубіжної літератури Богдан Є. Й.

Вчитель української мови та літератури Фенчак М. В. розказала, як готуються учні 9 класу до ДПА (диктант).

Не зупинятися на досягнутому, творити себе, бути щасливим і дарувати щастя іншим – тільки так можна відчути задоволення від своєї праці й побачити вогники вдячності в очах учнів.

Переглядів: 252 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: