Головна » 2015 » Листопад » 18 » Засідання Школи молодого вчителя
21:42
Засідання Школи молодого вчителя

Засідання Школи молодого вчителя 

        17 листопада 2015 року на базі Ключарківської ЗОШ І-ІІ ступенів пройшло засідання Школи молодого вчителя (секція вчителів початкового навчання) на тему: «Організація контрольно – оцінювальної діяльності на уроках у початкових класах». У роботі засідання взяли участь молоді вчителі початкових класів шкіл Мукачівського району.

        Роботі засідання передувала ретельна підготовча робота всіх вчителів шкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів та вихователів груп продовженого дня, багатьох інших вчителів школи. Методичну допомогу в організації засідання школі було надано працівниками методичного кабінету відділу освіти Мукачівської РДА Хайнасом В.М. та Тулюк О.І.

В рамках засідання його учасники відвідали уроки математики у 3 класі (вчитель Микуланинець Н.О.) та української мови у 4 – А класі (вчитель Павлик Р.Й.); виховний захід «Доторкнися серцем до рідної мови» (Павлик Р.Й., Лендяк Й.В., Лендєл С.І.); майстер – клас «Я роблю це так» на тему «Плетіння із газетних трубочок»(Скиба А.Л.).

       Відбувся також розгляд і обговорення теоретичного питання засідання «Організація контрольно – оцінювальної діяльності на уроках у початкових класах (Олексик Л.Г., Оленчин Р.М., Скиба А.Л.).

       Присутні на засіданні Школи молодого вчителя відмітили високий науково – методичний рівень проведення всіх заходів, творчий підхід до організації роботи членів шкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів, дирекції школи.

Переглядів: 393 | Додав: iesika | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: